TV2 fylder 15 år

Det er i dag 15 år siden, at TV-kanalen på Kvægtorvet i Odense så dagens lys. Tilykke til den. I de følgende 15 år har stationen lært danskerne at holde
af så begavet underholdning som:

– Lykkehjulet (det er vist endegyldigt dødt nu – men det var en sej kamp)
– Eleva2ren (der også er død – kampen var knapt så lang)
– Den store klassefest (den er ikke død endnu, den får bare nye navne fra tid til anden: “Venner for livet”, “Mit sande jeg” etc.)
– Hugo (Hvor gik jeg hen, du?)

Nå ja, og så må vi jo ikke glemme at TV2 fik de konforme danskere til at sætte så stor pris på uendelige brasilianske “daytime-soaps”, at programlæggerne ikke kunne sidde kravet om mere overhørig. Så vi måtte begejstret udsættes for både “Slavepigen Isaura”, “Plantageejerens datter” og “Vildkatten”. Jublen ville ingen ende tage!!

Og vi må ikke glemme det fabelagtige kunstgreb sportsredaktionen foretog, da man besluttede at få et studiepublikum til at applaudere Morten Stig Christensen, når han i “Sport i 2’eren” formåede at læse fodboldresultaterne op – det var ubetaleligt! Selv efter at Superligaen har “skiftet kanal” lever konceptet videre. Det er da en arv at efterlade!

Nu er TV2 så kommet i puberteten. Der er 15 lys i lagkagen, bristefærdige bumser i hele ansigtet, og hormoner uden på tøjet. Og som alle andre teenagere er man verdens herre. Held og lykke fremover, og tag så lige at send nogle flere brasilianske soaps.

Leave a Reply