Nu med gmail account

Efter, hvad man i visse kredse ville kalde, “moderat fysisk pres” sendte gode venner (Randi og Henrik) mig en “gmail invite”. Jeg kan nu igen efter lang tids følelse af cyber-mindreværd, møde den virtuelle verden med åben pande og uden blusel hævde, at jeg er en nørd.

Skulle du nu ikke vide, hvad en “gmail invite” er for en størrelse, så tillad mig at forklare: Der er tale om en invitation til at betateste googles nye webmail-tiltag. Og hvorfor så “all the fuzz”? Joh – der er en ikke uvæsentlig nørd-“street credit” i at være blandt de “udvalgte” til at teste den nye webmail-service, der blandt andet giver 1 Gigabyte arkivplads mod de få skallede Megabyte man er vant til fra lignende services (f.eks. hotmail og yahoo). Dette er med andre ord en service, hvor du ikke behøver at slette mails – du arkiverer dem blot!

Min adresse er f.gajda(snabel-a)gmail.com.

Og inden du nu spørger, så ligger jeg IKKE inde med invites. Beklager!

3 Responses to “Nu med gmail account”

 1. Helle Says:

  Hej – genial sjov og meget informerende hjemme-site. Bare jeg kunne lave en sådan. Bare jeg også havde en gmail. Så jeg vover og tilspørger dig hermed: Har du ikke baren en lille bitte invitation til mig ??? Please !!!

 2. Frank Says:

  Jeg har simpelt hen ikke invitationer at dele ud af – men jeg kan da henvise til http://www.gmailswap.com, hvor man – for gode ord og lovning om noget i bytte – kan prøve at gøre sig fortjent til en invitation. Alt fra evigt venskab til mere materielle ting er set faldbudt mod en invite. Og smiger, som du her viser er en kunst du mestrer, kan få dig langt i den forbindelse.

 3. chris Says:

  Til lykke med din Gmail konto.
  Måske har jeg et par invitationer tilbage, hvis der er nogen der stadig er interesseret.
  Gmailswap er vist ikke op at køre mere.

Leave a Reply