Et nyt år truer

Så gik der endnu et år. Inden man fik set sig om, var 2005 over alle bjerge. Her på bloggen var der ikke meget aktivitet i løbet af det forløbne år, og det har der naturligvis været flere årsager til. Nu ønsker jeg ikke at trætte læseren med unødvendige detaljer, men et jobskifte, og et enkelt huskøb har haft en vis indflydelse.

Men hvis vi lige skal løbe hurtigt igennem de vigtigste begivenheder i 2005, så var det et år, der var præget af valg. To der blev til noget og et, der blev aflyst, da landet politikere kunne se, at de nok ikke ville kunne lide det sandsynlige udfald. Nå ja, og så var der jo også formandsvalget i Socialdemokratiet. Et valg, der blev fulgt næsten lige så tæt i medierne, som både Folketings- og kommunalvalg.

Og det var så, hvad der skete i år 2005! Nåh ja – og så missede vi kvalifikationen til VM i fodbold.

Leave a Reply