Vanløse Bio

Vanløse har fået en ny biograf i dag. Rent  teknisk kunne man nok kalde det en genåbning, da biografen ligger i samme bygning, som den gamle Vanløse Bio. Dog er både bygning og biograf ombygget til noget nær ukendelighed, og det er derfor ikke helt urimeligt at kalde det en ny biograf. Kæresten og jeg tog herlighederne i øjesyn tidligere i dag, og når man lige fraregner et teknisk uheld undervejs, hvor filmen måtte spoles tilbage og vises forfra (heldigvis kun ca 5-7 minutter inde på spolen), så var det en lovende oplevelse. Der er tale om en sal af en passende størrelse, med rigtig gode sæder, og så er der en et imponerende stort lærred. Gør dig selv og det københavneske biografmiljø en tjeneste – besøg den nye biograf, og hjælp med til at løbe et godt initiativ i gang. Biografen er nem at finde: Den ligger lige der, hvor metroen ender.

Herfra skal lyde mange gode ønsker for Vanløse Bios fremtid – live long and prosper!

Leave a Reply