Så er serveren i luften igen

De seneste tre dage har Franks Blog været utilgængelig, men nu er vi i luften igen. Hurra!

Jeg besluttede for noget tid siden, at Franks blog skulle flyttes til en ny og større server. Det burde i grunden ikke være nogen stor operation, men almidelig slendrian gjorde, at jeg ikke var specielt godt forberedt, da det blev skiftedag 🙁 Dumt Bøv!. Lægger man oveni, at den nye server står i et serverrum i det sydlige Californien, og at det unægtelig gjorde tingene lidt besværlige (når jeg var vågen var Californien gået i seng), så står vi trods alt tilbage med det faktum, at vi nu er i luften igen – på kraftigere og mere pålideligt isenkram.

4 Responses to “Så er serveren i luften igen”

 1. Dorte Says:

  – velkommen tilbage. Vi glæder os!

 2. Lars Says:

  Kører du med din egen server eller gennem en host (fx dreamhost)?

 3. Webmester Frank Says:

  Jeg kører min blog fra min egen server. Tidligere var det den server du kan se beskrevet på gajda.dk. Men for nylig har jeg købt en dedikeret server hos cari.net. En dyr løsning indrømmet, men jeg kan godt lide at have kontrol over min server.
  Når de så er sagt, så tror jeg ikke, der er noget til hinder for, at man kan have sin WordPress Blog hosted. Hvis udbyderen understøtter PHP og MySQL, så skulle der være gode chancer for, at det kan lade sig gøre. Det er som regel en god idé at spørge i eventuelle bruger-fora.

 4. Hecker Says:

  WordPress kører stort set på alle Apacheservere

  Jan

Leave a Reply