Og vinderen er….

homermargedancing.gifHæ! På tipstjenestens website kan spille på, hvem der bliver stemt ud i aftenens afsnit af “Vild med Dans”. Favoritter til at ryge ud er med odds 1,91 til 1 Liv Corfixen og Mads Vad. Jeg ved ikke, hvem disse mennesker er, og jeg har ingen anelse om hvorfor de er favoritter til at ryge ud. Dog giver det stof til eftertanke, at tipstjenesten har valgt at man kan indgå dette væddemål under kategorien “Vinderen”. Jeg må altså konkludere, at det er alle de tilbageblivende par, der er taberne i hele denne affære.

Jeg har ikke fulgt med i “Vild med dans”. Jeg synes, der er noget helt grundlæggende forkert i at fylde den bedste sendetid med at vise mennesker gøre noget de ikke er gode til. At de er kendte (i et eller andet omfang – hvem fanden er Liv Corfixen?), gør ikke sagen meget bedre i mine øjne. Men var der før nogen tvivl om, hvorvidt jeg skulle bruge min fredag aften på dette program, så er al tvivl nu fejet af bordet. Hvem gider sidde og se på en samling tabere?

One Response to “Og vinderen er….”

 1. Hecker Says:

  Liv Corfixen. Det er da hende fra “Den eneste Ene”… Hende italieneren har en affære med

  🙂

  Du er bare så uopdateret, Frank…

  Kig forbi

  Jan Hecker

Leave a Reply