Frank vs. Gratisavis: 12-2

For noget tid siden bekymrede jeg mig på disse sider om forskellige aspekter omkring de (mindst) tre nye gratisaviser. Det viste sig, at være spild af kræfter. Der er ikke noget at bekymre sig om – ikke på Egholmvej i Vanløse i hvert fald.

I en uge hvor underboen var taget i sommerhus og derfor ikke kunne snuppe avisen for næsen af mig, besluttede jeg at lave lidt statistik. På ugens 5 hverdag bør vores husstand modtage 14 gratisaviser; Vi abonnerer på politikken fredag til søndag, og vi får således ikke 24-timer om fredagen – derfor kun 14 aviser om ugen. Dette skulle så vise sig kun at være teori.

Mandag morgen kom der ingen aviser overhovedet. Tirsdag fik vi et eksemplar af Nyhedsavisen. Onsdag dumpede Nyhedsavisen igen ind ad brevsprækken. Tre dage inde i ugen og jeg havde endnu til gode at læse et eksemplar af “Dato” og “24-timer”. Men nej, tordag var vi igen uden aviser overhovedet og fredag var den eneste avis, der dukkede op såmænd “Politikken”, som vi så også betaler for, så den havde bare at dukke op!

I løbet af en uge fik vi altså 2 ud af 14 mulige gratisaviser. Man kan vel med andre ord sige, at jeg vandt 12-2.

Leave a Reply