Sort weekend for århusiansk fodbold

Ak – så er vi tilbage på jorden igen. Efter den umådeligt underholdende 5-3 kamp mod FC Midtjylland i sidste weekend, var vi nok nogle stykker, der havde håbet på point til AGF denne søndag i Viborg. Men man tager åbenbart ikke bare sådan til Viborg og henter tre point. Spørg bare hos Brøndby på den københavnske vestegn og hos Superligaens øjeblikkelige nummer et, Esbjerg. AGF måtte gå slukørede fra banen efter at have inkasseret et ærgerligt 1-0 nederlag. Viborg har nu spillet tre hjemmekampe og er ubesejret.

Heller ikke FC Aarhus formåede at hente point til tabellen, og det til trods for at holdet undervejs førte med 2-0. Ølstykke ville det dog anderledes og scorede to gange i kampens sidste fem minutter og vandt således kampen 3-2. Ølstykke fører nu tabellen sammen med Horsens. Begge hold har maksimumpoint for de fire spillede kampe. FC Aarhus deler jumbopladsen med Brønshøj, der ligesom århusianerne stadig har point til gode.

2 Responses to “Sort weekend for århusiansk fodbold”

  1. Frank Says:

    Ak ja, og så gik det ellers helt galt, hvad?

  2. Frank Says:

    Oh yes 🙁

Leave a Reply


Sort weekend for århusiansk fodbold

Ak – så er vi tilbage på jorden igen. Efter den umådeligt underholdende 5-3 kamp mod FC Midtjylland i sidste weekend, var vi nok nogle stykker, der havde håbet på point til AGF denne søndag i Viborg. Men man tager åbenbart ikke bare sådan til Viborg og henter tre point. Spørg bare hos Brøndby på den københavnske vestegn og hos Superligaens øjeblikkelige nummer et, Esbjerg. AGF måtte gå slukørede fra banen efter at have inkasseret et ærgerligt 1-0 nederlag. Viborg har nu spillet tre hjemmekampe og er ubesejret.

Heller ikke FC Aarhus formåede at hente point til tabellen, og det til trods for at holdet undervejs førte med 2-0. Ølstykke ville det dog anderledes og scorede to gange i kampens sidste fem minutter og vandt således kampen 3-2. Ølstykke fører nu tabellen sammen med Horsens. Begge hold har maksimumpoint for de fire spillede kampe. FC Aarhus deler jumbopladsen med Brønshøj, der ligesom århusianerne stadig har point til gode.

Leave a Reply