Ikke et ord om fodbold

Så skete det igen! Jeg burde have vidst det – for det er sket så ofte før! TV3 – tv-stationen, der kan få sammenlagt 15 minutters sammendrag af ugens Superligakampe til at vare næsten to timer inklusive syv reklameblokke(!!) – har endnu engang gramset i posen med de sikre løsninger (pokkers, der sneg sig alligevel lidt fodbold ind). “Robinson-ekspeditionen 2003” har premiere i aften. TV3’s Filosofi synes at være: “Det var rigtig skidt sidst…. lad os prøve igen”. Nogen burde fortælle programlæggerne, at Robinson aldrig har været god tv-underholdning og aldrig bliver det.

Men her stopper festen ikke. Næh nej! Udsendelsen umiddelbart efter “Robinson 2003” er minsandten også en premiere. “Idols” hedder programmet, som er endnu en “Stjerne for en aften”-“Popstars”-“Baren”-“Fame academy”-etc klon. Her kan man få lov til at klaske sig på lårene af grin, over en flok unge mennesker, som frivilligt stiller deres formåen (eller manglende samme), til rådighed for TV3, der således har fået noget billigt fyld mellem reklameblokkene.

“Situationen er nu den”, at jeg må finde på noget andet at underholde mig med mandag aften. Det ser jeg frem til! Mon ikke Discovery channel viser noget om maling der tørrer. Det håber jeg!

Leave a Reply