Statsministeren fifler også med tallene

Som lovet deltog Frank i årets marselisløb. Det var i den forbindelse Franks erklærede mål at forhindre kulturministeren i nye fiflerier som dem, han blev taget i sidste år (læs eventuelt her). Missionen lykkedes så godt, at ministeren helt udeblev fra dette års løb. Han var taget til Athen for sammen med kongehuset at gå mannequin for Hummel(R)

I kulturministerens fravær sprang Statsminister Anders Fogh Rasmussen beredvilligt til. Vi formoder, at hans sponsoraftale med Hummel(R) gik i vasken – i hvert fald var han iklædt et løbeudstyr uden de kendte vinkler. Som erstatning var valgt et blandet sæt i gode liberale farver (vel nærmest blå). Bevæbnet med en startpistol – et vigtigt våben i kampen mod terrorisme? – gav han sig i kast med strabadserne i dette års udgave af den århusianske motionsklassiker, og stævnespeakeren mente at vide, at ministeren var i topform.

Efter løbet kunne adskillige medier så berette, at ministeren havde gennemført løbet i – den i øvrigt pæne tid – 58 minutter og 17 sekunder. Hvor fik medierne denne tid fra, kunne man spørge. Vi bliver spørgeren svar skyldig. Vi ved det ikke, men vi antager, at det er ministeren selv, der har viderebragt tiden til de forskellige medier.

Og der er åbenbart ingen grænser for den siddende regerings villighed til at ofre sandheden for selv at fremstå i et bedre lys. Franks Blog kan nemlig afsløre, at ministeren har fiflet med tallene. Anders Fogh Rasmussen løb ikke 12 km-ruten på 58.17, han var næsten et minut langsommere. Den officielle tid kan findes på marselisløbets resultat-hjemmeside og her fremgår det at Statsministeren gennemførte i tiden 59 minutter og 3 sekunder. Han blev altså ikke nummer 1187 som først påstået – nej, han blev blot nummer 1322!

Her på Franks Blog er vi rystede. Det er alt, hvad vi har at sige i den sag for nu….. Rystede,
virkeligt rystede!!!

One Response to “Statsministeren fifler også med tallene”

  1. Jeppe Says:

    Endelig en side der bringer de vigtige dybdeborende reportager og går bag om bagmændende!

Leave a Reply