Tugwell påfører børn lidelse?

På min vej rundt i byen i dag, stødte jeg på en “spiseseddel” fra BT. Dagens hovednyhed blev præsenteret med overskriften “Børn lider uden grund”, og under overskriften var et stort billede af bordtennisspiller og OL-deltager Finn Tugwell. Min interesse var vakt! Skulle Finn Tugwell virkelig være i stand til at påføre børn lidelse? Jeg måtte vide mere om denne ulmende skandale. Her var endelig tegningen til noget stort – noget der i sensationsværdi kunne hamle op med græske sprintere og vægtløfteres indtagelse af væksthormoner og andre “gode” sager, og deres efterfølgende krumspring for at undgå at blive taget i dopingkontrollen. Jeg havde med andre ord en legitim grund til at gå på den lokale grillbar – de har nemlig altid dagens BT liggende, og er man heldig, er den ikke fuldstændig opløst af “Thousand Island”-dressing.

Stor var min skuffelse, da jeg ihærdigt havde bladret tryksagen igennem. Der var ikke skyggen af afsløringer om Finn Tugwell. Det tætteste jeg kom var en artikel, der kunne fortælle at bandet “The Swiftnicks”, har lavet en sang der hedder “Finn Tugwell”, og som angiveligt bliver spillet uafbrudt på landets radiokanaler. Nu har jeg ikke hørt den omtalte sang, men det kan selvfølgelig være den der påfører de stakkels børn lidelse. Men helt ærligt BT, det kan Finn Tugwell da ikke gøre for. Samme “The Swiftnicks” har også lavet en sang, der hedder “Ivan Lendl” (tjekkisk stenansigt og tennisspiller), vil I også give ham skylden for et eller andet i den anledning?

One Response to “Tugwell påfører børn lidelse?”

  1. Rene Gajda Kristensen Says:

    Hej Frank..

    Er lige inde og checke din hjemmside ud. Måtte jo lige se hvad der gemte sig inde under domænet “gajda”. The Swiftnicks hedder rent faktisk “sticky” nu og kan hentes på http://www.sticky.dk. Det er nogle af mine gamle band kammerater der har lavet dette band.
    Med venlig hilsen
    Din fætter René

Leave a Reply