Nye afsløringer i vente

Som nogle vil huske, kunne “Franks Blog” bringe rystende afsløringer om Kulturministeren i forbindelse med dennes deltagelse i Marselisløbet 2003. Med det ene formål at opnå stjernetid, havde ministeren tilmeldt sig i en forkert aldersklasse.

Sædvanligvis velinformerede kilder har givet os nys om, at ministeren i år påtænker at stille op i kategorien for kvinder over 65 i håbet om at vinde klassen. Vi har på “Franks Blog” besluttet, at det ikke skal lykkes Brian Arthur Mikkelsen, minister for Ronald McDonald og Ishockey, at slippe godt fra at denne udåd. Vi har som modtræk tilmeldt ingen anden end Frank selv til dette års udgave af selvsamme Marselisløb. Det vil blive Franks opgave at overvåge ministeren på tættest mulig hold og forhindre ham i at begå yderligere fiflerier. Løbet afvikles i år den 29. august. “Franks Blog” vil holde jer løbende orienteret om udviklingen.

Leave a Reply