Mary Nedkommet

Ugebladet Se og Hør kunne i denne uge berette at Kronprinseparret er gravide. Nu læser jeg ikke den slags ugeblade, med mindre jeg er ved frisøren, men jeg har ladet mig fortælle, at bladets kilde er en ansat ved Rigshospitalet, som har fortalt, at Prinsesse Mary er blevet ultralydsscannet, og at “der var noget derinde”. Altså må Mary være gravid, mente Se og Hør, og ugens forside var reddet. Hun føder til foråret, stod der at læse på forsiden.

I dag kunne den mere seriøse del af pressen så fortælle, at Mary var nedkommet, og det endda noget før tid. Det blev en fin lille galdesten. Her på Franks Blog kipper vi med flaget, råber et nifoldigt leve og foreslår forsigtigt, at barnet døbes Cholelithiasis. Det er ikke et mundret navn, indrømmet, men det er dækkende.

Update: I går, tirsdag den 12. oktober 2004, kørte jeg forbi Rigshospitalet på min vej hjem fra arbejde. Jeg hørte en høj latter derindefra, og de griner sikkert endnu.

Leave a Reply