Duksedrengen vender tilbage

Kender du den legendariske danske superhelt, Duksedrengen? Hvis ikke, kan du endnu lige akkurart nå at stifte bekendtskab med ham.

DR genudsender nemlig i disse dage TV-serien fra 1989, hvor vi følger den generte og kejtede Arno Olsen, der efter et uheld i fysiklokalet bliver til superhelten Duksedrengen. På sin sølvfarvede Velo Solex med stålradialdæk forsøger han at frelse verden – og klassens søde pige, Louise – fra den ondskabsfulde Fedtegreve, og hans ikke mindre spegede sidekicks, Børnelokkeren, Tøsedrengen og de to rockere.

Åh ja, og så må vi ikke glemme, at det også er et gensyn med Peter Green Larsen og Cecilie Olrik, hvoraf især sidstnævnte havde mange fans blandt drengene på Ravnsbjergkollegiet i Viby J, hvor jeg boede tilbage i de glade 80’ere.

Ren nostalgi – hvad kan man næsten sige bortset fra: Helledusseda, her er da vist gang i den!

3 Responses to “Duksedrengen vender tilbage”

 1. Kasper Says:

  JÆS! Dengang ku’ man fanme lave fjernsyn! Peter Green Larsen havde også engang noget tv, hvor en skoleklasse skulle afsynge en hyldestsang for Jaques Delors. Nu mangler vi bare et komplet rerun af Wikke & Rasmussen serierne. Især den med Brd. Bisp (Tony Toupé?).

 2. hahahahah Says:

  what the fuck motherfucker yeehar

 3. Webmester Frank Says:

  Det var så en kommentar fra Aarhus Købmandsskole.

  Det må have været fra en af de mere intelligente elever.

Leave a Reply