Mary misbrugt

Når man flytter til hovedstaden, finder man ret hurtigt ud af, at alting i København og umiddelbar omegn helst skal være lidt større end i resten af landet. Dette gælder både bygninger, vejanlæg, løgnehistorier om jyders fartglæde og ikke mindst armbevægelser. Men også avisernes “spisesedler” skal helst være lidt større, således blev jeg i går på Rådhuspladsen (altså Københavns rådhusplads) mødt af en skriggul spiseseddel fra Ekstrabladet, der var plastret op på Politikens Hus, og som med Jesus-typer kunne berette, at “Kongehuset raser: Mary Misbrugt”.

Jeg må indrømme, at min første tanke var om Flemming Oppfeldt allerede var sluppet ud igen – eller om man måske havde fået skovlen under endnu en Venstre-politiker. Jeg må tilstå, at jeg var nysgerrig, men det bød mig imod, at ofre de 11 kroner på at købe avisen og få historien opklaret på den nemme måde. Næh nej, det er meget sjovere at tænke sit og på det givne grundlag drage sine egne konklusioner.

Så efter lidt overvejelse kom jeg til den konklusion, at Mary var blevet misbrugt af Ekstra Bladet, med det formål at sælge nogle flere aviser.

Leave a Reply