Folketingsvalg 2005

Som nogle af jer sikkert vil vide, så har der været valg til folketinget tidligere i denne uge. Nogle af jer vil sikkert også vide, at Anders Fogh Rasmussen stadig er statsminister. De der har læst mine tidligere udgydelser vil nok have genneskuet, at jeg er ked af den udvikling. Meningsmålingerne, som blev værre og værre i tiden op til valget, havde nok forberedt mig, men jeg håbede til det sidste.

At det gik så galt betød dog heldigvis ikke, at der ikke var noget at muntre sig over i løbet af valgkampen.

Et af de mere muntre indslag var det Konservative Folkepartis kandidat i vestre storkreds, Holger Sørensen. Jeg har en overgang i de tidlige 90’ere beboet det samme odenseanske kollegium som Holger, og dengang virkede han ikke just som ministermateriale. Jeg kan derfor ikke helt gennemskue, om han mente sit kandidatur alvorligt, men opstillet var han og det under sloganet “Jeg lader andre om at være politisk korrekte” – og det gjorde han så! På valgplakaterne, der blev plastret op i hele byen, var han således afbilledet med en tændt cigaret. På hans website http://www.cholger.dk kan man læse om hans holdninger, som må siges at ligge i den højreorienterede side spektret – Helge Adam kan godt pakke sig! Men her slutter manglen på politisk korrekthed ikke. Da jeg i går var en tur rundt i byen, kunne jeg konstatere, at de Konservative ikke havde fundet tid til at tage valgplakater ned i store dele af byen. Faktisk var det stort set kun plakater fra det parti, der stadig hang i lygtepælene. Så Holger kunne passende udvide sig valgsprog til “Jeg lader andre om at være politisk korrekte – og rydde op efter mig”.

2 Responses to “Folketingsvalg 2005”

  1. Anders Says:

    D var bar super!

  2. Franks Blog » Blog Archive » Holger In Memoriam Says:

    […] Om Folketingsvalget 2005 […]

Leave a Reply