Læge og Rumforsker

Det nyligt overståede folketingsvalg var vanen tro ikke uden sine pudsigheder. Under en køretur gennem Hvidovre faldt mit blik på en valgplakat, der hang lidt skævt i en lygtepæl. Plakaten var anderledes, idet, der ikke var noget billede af kandidaten. Bevares, det er gjort før – men ikke med den samme elegance. Kandidaten var den konservative Peter Norsk som på plakaten titulerede sig “Læge og Rumforsker” – Det er da elegant.

Doktor Norsk fik 7 stemmer i Rødovre-kredsen, som i parentes bemærket er Danmarks største valgkreds. Til sammenligning kan jeg fortælle at i samme kreds opnåede Connie Hedegaard 2.315 stemmer. Godt gået Peter! Du har bevist, at der er stemmer i mærkelige fagkombinationer. Jeg kan næsten ikke vente til næste valg, hvor jeg forestiller mig, at den konservative
stemmesluger i Rødovre bliver “Navns Nævnelsen – Skraldemand og ortopædkirurg”.

Leave a Reply