H.C. Andersen – det sku’ være så godt…..

Det er H.C Andersen-år! I går ville han være fyldt 200 år. Det ér vist gået op for de fleste. Men jeg var indtil i går aftes lykkeligt uvidende om, at det var en ulykkelig begivenhed.

Jeg var af grunde, der ikke er interessante for almenheden, blevet pålagt at se en del af transmissionen, fra den store hjælpegalla “Once upon a time”, fra Parken i København. Og flot var det – det var ganske vist. Men hvorfor så den verdensberømte “actor, and star of Gladiator”, Connie Nielsen, ud som om hun kunne briste i gråd, hvert øjeblik det skulle være. Ikke et øjeblik bedre blev det, da scenen blev overtaget af den ligeså berømte Helena Christensen, der mest af alt lignede en våd hund, der netop var blevet fraranet sit bedste kødben. Var det mon fordi, de var kede af at være med i arrangementet, der havde så svært ved at sælge biletter – angiveligt fordi der ikke var hyret stjerner med tilstrækkelig “star quality” – eller var de blot triste over, at Andersen ikke selv kunne være med til at fejre den triste begivenhed?

Frank undres, og synes i øvrigt, at det er en smule underligt at ønske en mand tillykke med de 200 år, når han nu altså har været død i henved 130 af disse.

2 Responses to “H.C. Andersen – det sku’ være så godt…..”

  1. Frank Says:

    Dettte er en testkommentar

  2. Frank Says:

    Dette er et svar på testkommentar

Leave a Reply