Ny blogmotor

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at skifte min hidtidige blogmotor ud. Jeg har igennem noget tid haft lyst til at skifte fra bblog til en blogmotor med en hurtigere udviklings-strategi. Bblog startede lovende, men udviklingen faldt i kadence og til sidst kørte jeg en alt for “hjemme-hacket” udgave af en udviklings-version. Det blev for tungt at vedligeholde, og jeg skulle ud i alt for mange krumspring f.eks. for at spamsikre bloggen.

Så efter noget tids søgen faldt valget på WordPress, som er et modent produkt, med et utal af options og ikke mindst et stort og aktivt bagland. Der er for eksempel utallige spam prevention tools, og jeg er endnu langt fra færdig med at undersøge mulighederne systemet.

Men foreløbig er de gamle poster fra bblog blevet migreret til WordPress, og så må resten komme lige så stille.

Lets blog it!

One Response to “Ny blogmotor”

  1. benjaoming Says:

    Sad lige og tænkte på at gøre det samme. Tak for bekræftelsen! 🙂

Leave a Reply