Undgå økonomiske problemer

Jeg fik en e-mail fra Tipstjenesten den anden dag. De ønskede at gøre mig opmærksom på, at tjenesten, som led i sin ansvarlighedspolitik ønskede at forhindre folk i at komme i økonomiske problemer som følge af spil hos tjenesten. Det søger man så at undgå, ved at begrænse online-indbetalinger til sin spille-konto til 100.000 kroner om året(!). Vi lader den lige stå lidt.

Jeg ved ikke, hvilken verden de høje herrer hos danmarks monopoliserede spiludbyder lever i, men jeg kunne da i grunden godt tænke mig at blive en part af den. Jeg kan naturligvis kun tale for mig selv, men hvis jeg formøbler 100.000 kroner på lotto på et år, så er jeg altså i voldsomme økonomiske problemer. Jeg vil tro, det gælder andre end mig. Men altså ikke hos Tipstjenesten – de må tjene helt godt derude i Brøndby.

For ligesom at understrege, at de mener deres nye ansvarlighed alvorligt, fik jeg her til morgen en ny e-mail fra tjenesten. Det viser sig, at jeg nu kan spille Lotto via SMS, det ville de da ikke undlade at gøre mig opmærksom på. De er altså venlige mennesker disse medarbejdere ved Tipstjenesten. Tænk, at de sådan tænker over mit økonomiske velbefindende, samtidig med at de udtænker nye snedige måder, som jeg kan sætte mine penge over styr på.

Update (4. maj 2006): Mine nye (meget ansvarlige) venner i Tipstjenesten bliver ved med at skrive til mig. Denne gang ville de da bare lige sige, at jeg nu kan vinde dobbelt så meget i Lotto, og så hæves prisen endda kun med 33%. Jeg er så glad for den nye ansvarlighedspolitik hos Tipstjenesten!

2 Responses to “Undgå økonomiske problemer”

  1. AM Says:

    I forbindelse med din omtale af Tipstjenesten vil jeg citere Sofus 7 år, som jeg forsøgte at konfrontere med spilleriets realiteter, dog uden held…..”Jamen mor, du kan vel nok forstå, at det er BILLIGT at give 20 kroner for en million!”

  2. Webmester Frank Says:

    Hehe.

Leave a Reply