Then I’m 64

Paul McCartney i PragI dag er dagen, hvor Paul McCartney fylder 64. Herfra skal lyde et stor tillykke. Rygterne siger, at Paul ikke har tænkt sig at gå på pension. Det lyder godt – se så at komme ud på landevejene igen, Paul, der er brug for dig!

I anledning af Pauls fødselsdag, har nogle gale franskmænd (jeg går ud fra, de er gale – de er jo franskmænd 🙂 ) oprettet websitet www.whenim64.info, hvor man kan høre alternative fortolkninger af McCartneys berømte sang, som almindeligvis anerkendes som en af hans tidligste kompositioner, skrevet mens han stadig var teenager.
“Happy birthday to you”

Billedet her er lånt fra Wikipedia, og er taget under koncerten i Prag i 2004, hvor jeg, i parentes bemærket, var til stede, som jeg også var det et par dage efter i Horsens. Det var stort!

Leave a Reply