Og USA havde fødselsdag den dag…..

USA fylder 230 år i dag. Eller rettere, uafhængighedserklæringen fylder 230 år. Og hvordan fejres uafhængigheden så? Joh, på Hard Rock café i København kan man få udleveret en gratis øl, hvis man fremviser sit amerikanske pas!

Nå ja, og så kan man tage en tur til Rebild Bakker, hvor Bertel Haarder byder op til fest (han har sikkert også skrevet en sang til lejligheden, det ynder han). Man kan desuden få lov til at høre Sofie Lassen-Kahlke, som årets ungdomstaler (det vil jer personligt gøre meget for at undslippe) og Keld, Hilda og Helvedes Heick, jeg går ud fra at de skal synge.

Jeg har ikke noget amerikansk pas, og jeg har under ingen omstændigheder lyst til at høre Bertel Haarder og Sofie Lassen-Kahlke synge duet, så jeg vil undlade at deltage i festlighederne og i stedet nøjes med at ønske tillykke. Og så vil jeg, lidt uden for kontekst, citere Roger Waters, fra søndagens koncerten på Roskildefestivallen:

“Bring the Boys Back Home”.

Oh George! Oh George!
That Texas education must have fucked you up when you were very small”

(løsrevne citater fra koncerten)

Leave a Reply