Velkommen hjem, Akkari

Den lille irriterende imam fra Jylland, Ahmed Akkari er vendt hjem til Danmark. Som nogle vil huske, blev han fornærmet tidligere i år, og han tog derfor til sit fødeland, Libanon, for at slå sig ned. Men da Israel begyndte at bombe Beirut, syntes han åbenbart, at der var helt OK i Danmark, trods profettegninger og andre fornærmelser. Så han lod sig evakuere ud af Libanon. Fra skibet, der sejlede ham i sikkerhed, kunne han på vanlig statsmandvis og med imponerende selvhøjtidelighed berette til en af nyhedsstationerne, at “alle blev behandlet godt”.

De gæve satirikere på listex.dk har skrevet en velkomstsang til Akkaris pris. Omkvædet lyder:

Nord, syd, øst og vest
Danmark var dog bedst,
og Akkari vendte hjem.
Så vær med som gæst
Danmark holder fest
Når Akkari vender hjem 

Der er i øvrigt mange gode sager at finde på deres website. Man kan blandt andet (gen)høre hyldestsangen til Tour de France, “Out of EPO”. Og så er der en forrygende politisk ukorrekt stribe om en ung Adolph Hitler. Kig forbi det er sjovt – og kun ganske lidt plat.

Leave a Reply