von Schalburg kræver Ungdomshuset ryddet

Jeg har tidligere her på siden muntret mig på Holger Sørensens bekostning, og nu har Holger været på krigsstien igen. Denne gang var målet ungdomshuset, som han forlangte ryddet.

Holger er Kredsformand for Det Konservative Folkeparti i Kongens Enghave Kreds. På den politiske skala er det vist ikke for meget at påstå, at han hører til blandt strammerne. Det vil derimod være for meget at påstå, at Holger hører til blandt de politiske sværvægtere i partiet, og han opnåede da også kun 204 stemmer ved seneste folketingsvalg (til sammenligning fik Per Stig Møller godt 6.500 i samme kreds). Men det holder ikke Holger tilbage, når Holger bliver vred.

For en god uges tid siden kunne Politiken berette, at han havde startet en underskriftsindsamling mod bevarelse af Ungdomshuset. Den slags gør man på nettet nu om dage, og en “underskrift” er et spørgmål om at indtaste navn, adresse og e-mailadresse i en webformular hos www.underskrift.dk. Det giver selvsagt mulighed for falske indtastninger, men Holger erklærer på forsiden af indsamlingen, at useriøse underskrifter vil blive fjernet.

Jeg har fulgt indsamlingen i gennem den seneste uges tid, og jeg kan konstatere, at Holger ikke finder blandt andet følgende underskrifter useriøse (der var mange flere af samme skuffe – dette er kun et meget lille uddrag):

 • Lonnie “Trax” Devantier (Melodi Gran Prix-sangerinde med sangen Hallo-Hallo)
 • Det samlede DAD, med Jesper Bintzer i spidsen (tilbage i starten af 80’erne spillede de flere jobs i netop Ungdomshuset)
 • OL-roerne Eskild Ebbesen og Arne Nilsson, og ikke mindst
 • Knud Børge Martinsen (nazist og kompagnichef i Frikorps Danmark – henrettet i 1949) og Christian Frederik von Schalburg (chef for selvsamme korps – død ved østfronten i 1942)

De er i hvert fald at finde mellem underskriverne endnu. Jeg kan ikke afvise, at Lonnie Devantier, DAD og Arne Nilsson har meldt sig blandt underskriverne – jeg tvivler dog på, at det faktisk er tilfældet. Men jeg tillader mig at være ret sikker på, at hverken K.B. Martinsen eller von Schalburg, egenhændigt har skrevet under.

Tilbage står så spørgsmålene: Hvad vil Holger bruge alle disse underskrifter til? Kan de overhovedet bruges til noget? Ville Holger have opnået samme antal underskrifter, hvis medierne ikke havde omtalt indsamlingen? Og sidst men ikke mindst, hvorfor omtalte politiken overhovedet indsamlingen, hvorfor??

Tags: , , ,

9 Responses to “von Schalburg kræver Ungdomshuset ryddet”

 1. Kurt Olsen Says:

  Sikken et ligegyldigt indlæg.

  Bare fordi du kan finde et par sjove navne på listen, så siger din iver jo langt mere om dig selv, end om en ganske fornuftig underskriftsindsamling 🙂

  Er du helt vild for at komme i Politiken selv?

  Kurt Olsen

 2. Webmester Frank Says:

  Jeg synes nu, det siger mere om lødigheden af underskriftindsamlinger på nettet. Men sådan er vi mennesker jo så forskellige.

 3. Jan Hecker Says:

  Gajda….. Nu skal du være sød ved Holger! Du og jeg ved jo, hvordan han var i sin spæde ungdom 🙂 Han har så meget at indhente!!

  Og alle ved jo, hvor vigtigt det er for Holger at blive fundet….

  Jeg må sige, at jeg tror forfatteren til øverste kommentar missede din udemærkede pointe.

  Ærgerligt…

  JH

 4. Jan Hecker Says:

  Nu har Donning Margrethe II sandelig også tonet rent flag, og skrevet under….

  JH

 5. Holger Sørensen Says:

  Hej Frank

  Jeg kan simpelthen ikke huske dig, og det ville da være rart at kunne sættet et ansigt på en, som så vedholdende er ude med ‘riven’ efter en:)

  Med venlig hilsen

  Holger Sørensen

  PS. Jeg morer mig kosteligt over din blog, og føler mig overhovedet ikke forulempet:) Du har da i det mindste humor i modsætning til de personer, som sender mig dødstrusseler.

 6. Bobby Says:

  LAME!! det er for åndsvagt det her….

 7. Fr@nkie Says:

  HURRAAAHHHHHHHH så skete det endeligt………………..!

 8. Webmester Frank Says:

  Ja, så skete det. Endelig fik Lonnie Devantier, Knud Børge Martinsen og von Schalburg deres ønske opfyldt. Så nu bliver verden sikkert et bedre sted at være.

 9. Mr. F Says:

  Manden er nok gået i tænkeboks. Og kommer uden tvivl stærkt tilbage med en eller anden idiotisk plan.

  Han har tidligere udtalt offentligt at hans største drøm er at blive statsminister. Så han giver med sikkerhed ikke op. Og vi skal nok få vores morsommelige klumpe dumpe facist i det politiske spil igen.

  PS. Hvor må det være svært for sådan en militær liderlig facist at falde til jorden som en stor klat ko-lort 🙂

Leave a Reply