Hmmmm……

Klaus Riskær Pedersen blev i dag løsladt fra varetægtsfængsling efter 3 døgn i Vestre Fængsel. En 17-årig musiker, hvis eneste åbenlyse forbrydelse er, at han overnattede i ungdomshuset natten op til politiets rydning af huset, fik sin varetægtsfængsling forlænget med 14 dage.

Jeg har lært en lektie i dag. Hvis man er en godt og vel 50-årig bedrageridømt forretningsmand med hang til unge koner, bedrag og skyldnersvig – ja så skal man sidde varetægtsfængslet i 3 døgn. Hvis man derimod er 17-årig guitarist i et gymnasieorkester uden penge til en taxa hjem efter et job – ja så skal man sidde varetægtsfængslet i mindst 27 dage.

Hmmmm……

Tags: , , ,

2 Responses to “Hmmmm……”

  1. Jan Hecker Says:

    Eller også skal man holde sig fra et af Københavns mest omtalte huse – når man ved det sikkert bliver ryddet…….

  2. Webmester Frank Says:

    Ja, det var jo netop det Klaus Riskær gjorde. Et eksempel til efterfølgelse 🙂

Leave a Reply