B-samfund på vej?

Hvorfor skal en skoledag nødvendigvis starte kl. 8. Det giver ingen mening. Henved halvdelen af såvel elever som lærere tvinges til, mod deres natur at begynde en arbejdsdag på et tidspunkt, hvor de ikke er i stand til at yde deres optimale. De er nemlig B-mennesker. For et B-menneske er det nærmest at sammenligne med tortur at starte dagen så tidligt.

Men der er håb. I dag har “HF-center Efterslægten” i København meddelt, at man efter sommerferien starter HF-hold for B-mennesker. Disse hold har første undervisningstime kl. 12.30. Hurra! Lad endelig denne tendens sprede sig til andre dele af samfundet. Lad os løsne det jerngreb som A-menneskene har haft om vort samfund.

Det eneste beklagelige ved Efterslægtens tiltag, er i grunden, at det ikke er sket noget før. Jeg ville have elsket det, tilbage da jeg gik på HF.

Er du også B-menneske? Så kunne du måske være interesseret i at læse nærmere om foreningen B-samfundet.

Tags: , , ,

2 Responses to “B-samfund på vej?”

  1. G Says:

    B for Bon. Ja dovne bon-mennesker er der mange af omkring os. Virkeligheden er indrettet sådan at grunden til at fagene som regel ligger om morgenen er for det første fordi at tiden lægges op til at når man en dag er færdig med skolen skal ud i arbejde, arbejder der ligger hovedsageligt om morgenen. For det andet vil de fleste i bund og grund også helst have fri og slappe af om aftenen for ikke at være i skole til sent ud på dagen, hvorpå når man har fri er dagen nærmest slut. Men held og lykke.
    Fedt liv.. 🙂 Din BON

  2. Webmester Frank Says:

    Hmmm, måske forstår jeg bare ikke din dialekt. Mig bekendt er en bon en kvittering for modtaget betaling. Nuvel – jeg tror, jeg kan decifrere hovedbudskabet i din kommentar; Nemlig at du kan lide at stå tidligt op, og at du dermed føler,du har mandat til at udtale dig på flertallets vegne. Jeg har svært ved at få øje på det mandat. Men fred være med det. Jeg kunne aldrig finde på at angribe din ret til at stå tidligt op – knock yourself out. Men hvorfor skal alle andre stå tidligt op? Og dit argument, at man ved at møde tidligt i skolen skal vænnes til at møde tidligt, når man træder ind på arbejdsmarkedet, ja det holder jo slet ikke. Har du f.eks. hørt om flex-tid?

    I øvrigt ville det klæde dig at give dig til kende med navn.

Leave a Reply