Tour de Force

Så er det igen blevet tid til Apotekerforeningens årlige sommerudflugt i og omkring Frankrig. Ganske som tidligere år er der tale om en cykeludflugt, hvor vi vil komme rundt i det meste af landet med et par afstikkere til Belgien. Arrangørerne anslår at udflugten vil vare ca tre uger, og den afsluttes med en endags rundtur i Paris.

Undervejs vil vi få lejlighed til at smage på de forskellige egnes specialiteter udi vin og ost. Hovedmåltiderne forventes dog at blive indtaget intravenøst.

Hver dag afsluttes med en lodtrækning, hvor de deltagere, der ikke er faldt af cyklen undervejs vil kunne vinde et kindkys af den yndige frøken Friis fra bogholderiet. Hun vil ved samme lejlighed overrække fidusbamsen, som igen i år er sponseret af Løvens Kemiske Fabrik i Ballerup. Herefter vil der være mulighed for massage og pasta.

Arrangørerne advarer igen i år mod den ældre mand, som gang på gang er blevet set jagende udflugtdeltagerne med kamera og mikrofon, stillende spørgsmål om dette og hint – insisterende med munden kørende i et malende tråd af lange tillægsformer, alt imens han i et væk kaster om sig med sprogblomster og oplysninger om områdets gode oste og fremragende vine. For at afvise manden effektivt anbefaler arrangørerne følgende stategier:

# Inden han kommer for godt igang, skal man skynde sig at sige: Fausto Coppi var den største – ingen over og ingen ved siden af! Det får ham som regel til at trække sig tilbage, mens han mumler for sig selv om Mercx og Bahamontes.
# Forsøg at holde din tale klar og koncis. Brug aldrig lang tillægsform. Det ophidser ham og ansporer ham til selv at begynde en strabadserende brug af ord fra det danske sprog, der ellers aldrig bliver brugt.
# Hvis alt andet fejler, så benægt alt. Vendinger som “jeg er aldrig blevet testet positiv”, “hvad min kone/massør kører rundt med i bilen vedkommer ikke mig” og “det er mod min astma” er gode at bruge i denne sammenhæng.

Vel mødt
Arrangørerne

Leave a Reply