Hører du stemmer fra dit træværk?

Sidste torsdag afgjorde fogedretten i Rødovre at Flüggers reklamekampagne, hvoraf det fremgår at træværket “altså siger Flügger”, ligger for tæt op ad Dyrups reklamekampagne, hvoraf det fremgår at træværket “siger Gori”.

Det har fogedretten jo nok i grunden ret i, og mon ikke det også var meningen med Flüggers kampagne?

Hvorom alting er, så har du altså brug for professionel hjælp, hvis dit træværk taler til dig. Og det er ikke nødvendigvis en maler, du skal søge hjælp hos!

One Response to “Hører du stemmer fra dit træværk?”

  1. am Says:

    Nej, jeg vil nok også anbefale, at der søges hjælp på en psykiatrisk skadestue..Hørelseshallucinationer er en alvorlig sag, og Hermione Granger (Harry Potters gammelkloge veninde) siger:”selv i troldmandsverdenen er det et dårligt tegn at høre stemmer, Harry”

Leave a Reply