Skal vi virkelig tro, at du er blondine, Charlotte?

Ved kommunalvalget i november sidste år blev Charlotte Sachs Bostrup valgt ind i Gentofte Byråd for det Radikale Venstre. Hun fik 265 personlige stemmer og dermed næstflest på den radikale liste. Valgresultatet kom som et chock for Charlotte; Hun havde under valgkampen gjort opmærksom på, at hun ikke ønskede valg, da hun ikke havde tid til byrådsarbejde.

Nu kunne man så spørge, hvorfor hun i det hele taget valgte at stille op. Og det kunne man så få hendes egen forklaring på i Go’morgen Danmark på TV2 her til morgen.

Hun havde kun valgt at stille op fordi det Radikale Venstre havde henvendt sig, og åh så gerne ville have 21 kandidater på stemmesedlen. Hun skulle stå nederst, og hun havde da regnet med, at der var tale om opstilling efter partiliste-reglerne. Hun regnede dermed kun med at blive valgt, hvis det Radikale Venstre fik 21 mandater i Gentofte byråd, hvilket ikke var videre sandsynligt (der er kun 17 pladser). Hun havde med andre ord bare gjort partiet en tjeneste, og det kunne der jo ikke ske noget ved, da hun ikke kunne blive valgt. Og ja, indrømmede hun, det var da også dumt ikke at kende reglerne.

Ja, Charlotte, det var dumt. Og ved du hvad, jeg tror ikke på dig! Så dum er du ikke, og den der “Jeg-er-jo-blot-en-ubegavet-blondine”-rutine, du forsøgte på TV, var så åbentlys påtaget, at der i bedste fald bare var tale om rigtigt dårligt skuespil. Nej, mon ikke du blev overrasket over, at der var meget arbejde og meget få penge i byrådsarbejdet – og derfor fortrød. Det tror jeg mere på.

Nu er det sådan, at bordet fanger. Hvis man bliver valgt, har man død og pine at gøre en indsats. Det vil Charlotte Sachs Bostrup ikke, så hun vælger nu, i følge eget udsagn på TV,  at lave en proforma-flytning fra Gentofte. Det er flot Charlotte, rigtig flot!

Leave a Reply