Pulse

Pink Floyd - PulseOg så er det i dag, at Pink Floyds koncertoptagelse “Pulse” helt tilbage fra 1994 (suk, som tiden går) bliver udgivet på DVD. Hvis man kun kan se én koncert, så skal det være denne her. Det er simpelt hen genialt godt – og så opfører de hele “Dark side of the moon” fra ende til anden. Jeg har ved en hver given lejlighed fremhævet netop “Dark side of the moon”, som verdens bedste plade (så sent som i forrige blog-post), og her får man den med en fantastisk lyd, og billedside. Det er i øvrigt den eneste filmoptagelse af det klassiske album, til trods for, at Pink Floyd turnerede flittigt med opførelsen tilbage i 70’erne.

Der er kun en ting at sige: Prøv den, prøv den! Jeg vil i hvert fald bestille mit eksemplar i dag.

Du kan købe DVD’en hos Amazon – Klik Her

Leave a Reply